HTML

Bogai Lehel e.naploja

Friss topikok

  • LBogai: @HJudit69: termeszetesen baratkozom. Csak amikor latom, hogy milyen BUTAN vezetnek es en mondjuk s... (2010.04.20. 09:20) Hogyan vezetnek Katarban
  • johnnyjungle: Nos, ilyen egy tezsvír - ide is egy comment. Holnapra a google elso oldalan leszel, ha valaki raka... (2010.04.17. 23:19) 2010.aprilis 16.

Linkblog

Archívum

2010.aprilis 16.

2010.04.16. 09:51 LBogai

A 41. szuletesnapom alkalmabol elso, unnepi bejegyzesem teszem.

Tegnap este, illetve keso delutan vegre elmentunk a Qatar Distribution Centerbe (egy indiai kollegaval), ami nem mas mint egy naaagy piabolt. Igaz, az eloszto kozpont elnevezes sokkal elegansabb. En voltam a navigator es sajnos mar megint eltevedtunk... Pedig a terkep szerint mentunk, de ket nappal ezelott is valahol ott tertunk le balra amikor Janival mentunk egy lakast megnezni, nekem. De sebaj, valahogy megis oda talaltunk, csak hat ugy volt, hogy 19-ig van nyitva es mi kb 18:40-kor ertunk oda es meg nem volt engedelyunk.

Sorszamot huztunk es vartunk a sorunkra, ami lassan, de eljott, viszont veszesen kozeledett a zaras ideje. Mire odajutottunk, hogy bemehettunk a boltba, mar zarni akartak, de gondolom lattak az arcunkon a ketsegbeesest es beengedtek. Nem is igazan volt ido korulnezni, pedig szerintem tenyleg nagy a valasztek. Van aki azt mondja, hogy nem eleg nagy a sor valasztek, hat en nem sorivo letemre (igen, tudom, hogy ezt egy paran meg mernetek cafolni, ertsd oromsi) azt gondolom, hogy de.

Na nem szaporitom a szot, megvolt a vasarlas, vettem egy 12 eves Glenfiddichet ami ott kb annyiba kerul mint Magyarorszagon (kb 10 ezer forintba kerult itt), nehany uveg bort, meg 4 doboz John Smith's extra smooth sort. Legyen az is hatha eg-egy fallabda helyett rafanyalodok.

Hazavittuk a szalloda szobamba a piat, elrejtve, ugy ahogy kell, mert ugy kell; nem mutogatni utkozben, hogy nini, alkohol van nalam, szigoruan csak otthon szabad meginni. Masnak adni (akinek nincs pia engedelye) szigoruan tilos. Szoval miutan felvittem a szobamba, atmentunk a kollegahoz akivel vettuk. Igen am de, mivel o kb 3 napja koltozott oda, ezert nem volt pohara, ezert elmentunk a HomeCenterbe vasarolni-meg jo hogy gyalog 5 percre volt. Meg is allapitottam, hogy tobbet nem megyek ezzel a krapekkal boltba, mert borzaszto nehezen tudta kivalasztani vegul mit akar. 10 ora volt, mire az elso korty lecsuszott a torkomon; indiai wiszkit ittunk - hat nem lesz a kedvencem, de legalabb megkostoltam. Kesobb csatlakozott egy masodik indiai kollega is es igy harman sem birtuk fel egyig meginni az uveg italt, en meg mar nem akartam maradni, mert Gorov (igy hivjak a hazigazdat, illetve igy kell ajteni a nevet, mondtam is neki, hogy ocsi vazze, te orosz vagy a neved alapjan) nagyon elkezdett bagozni es hiaba mondtuk neki ketten hogy hagyja abba, nem volt hajlando.

Hazaertemkor megneztem, hogy megvannak-e meg az ujonnan szerzett italaim es lefekudtem. Mara be is fejezem az irast, de a kovetkezo munkanapomon beszkennelem a piaengedelyemet, mert olyan reszeges fejem van rajta, hogy az meger egy miset! Hadd szorakozzon rajta aki latja.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lehel.blog.hu/api/trackback/id/tr301925722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johnnyjungle 2010.04.17. 23:19:02

Nos, ilyen egy tezsvír - ide is egy comment. Holnapra a google elso oldalan leszel, ha valaki rakares az 'anonim alkoholistakra' :D
süti beállítások módosítása